Verwarming

 Home / Diensten / Verwarming

Verwarmen op de manier die past bij je huis, je comfort en je budget!

Centrale verwarming: van verlangen naar comfort

Verwarming Als u denkt aan radiatoren heeft u waarschijnlijk het klassieke beeld in u hoofd. Maar hebt u ook gedacht aan een meer moderne radiator die past in de kunst en plaatje van uw huis. We plaatsen radiatoren als convectoren en hebben ook ervaring met zonnesystemen.

Er kunnen verschillende redenen zijn om een centrale verwarming aan te leggen. Een oude kachel vervangen of evengoed een oude cv-installatie vernieuwen. Moderne en nieuwe kachels zijn zuiniger en beter onderhoudbaar.

Voor installatie van uw centrale verwarming kan u bij CV-Team terecht. Met zijn professioneel personeel zorgt CV-Team voor een uitstekende afwerking. Kwalitatieve ketels zullen een langere levensduur hebben en u zal zeker genieten van het comfort.

U kan bij ons terecht voor:

  • Vernieuwen radiatoren en verwarmingsketel(s)
  • Onderhoud verwarmingsinstallatie
  • Complete verwarmingsinstallatie
  • Vloerverwarming plaatsen

Condensatieketels met dat ietsje meer

Condensatieketels zijn hedendaags een duurzame rendabele oplossing. CV-Team biedt u ketels met topkwaliteit waarbij u mag rekenen op minder verbruik, dus ook minder CO2 uitstoot. Dit maakt onze ketels energie- en milieuvriendelijk.

Voor de gepaste keuze van een ketel spelen de oppervlakte van uw woning als de isolatie een belangrijke rol. Natuurlijk is de keuze ook afhankelijk van uw budget, maar daar helpen wij u zeker mee.

Bekijk zeker ook de verwarmingsketels in promo.

Meer info?

Voor meer informatie kunt u altijd bij ons terecht. Aarzel niet om ons te contacteren.